Online marketeer

Hallo, ik ben Naci Yilmaz. Online marketeer, inspirator, blogger & docent. Het ‘vermarkten’ van ideeën, producten en diensten zit in mijn dna. Daarnaast vind ik digitalisering een belangrijk fenomeen waar ik sinds het begin van mijn marketingloopbaan in ben geïnteresseerd. Sinds 2012 zit ik in het online marketing vak. De razendsnelle ontwikkelingen binnen zoekmachine, social media, content en e-mail marketing en andere online vakgebieden als analytics hebben mij vanaf het begin erg gefascineerd.

“Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone”

Online marketing trainer & docent

Een andere passie van me is kennis overdragen. Daarom ben ik les gaan geven op het roc Rijn IJssel in Arnhem. Natuurlijk als online marketing docent. Hier heb ik de opleiding Business Online ontwikkeld. Even later, in 2017, ben ik aan de slag gegaan als online marketing trainer bij How & Knower (Beste digital marketing opleider in 2017 en 2018 van Emerce 100). Een van de belangrijkste projecten waar ik momenteel aan bijdraag is de Digitale Werkplaats van Google.

"Wat geeft het, of iemand knap is, als hij anderen zijn kennis niet kan bijbrengen"? Plato

YINA marketing

Mijn online marketing achtergrond en mijn wil om kennis over te dragen hebben YINA gevormd. YINA is eigenlijk mijn afkorting als docent, eerste letters van mijn voor en achternaam.

Ben je op zoek naar iemand voor een training, inspiratiesessie of een interim online marketing consultant?

Huur mij in
onlinemarketeer