solutions

learning & development

voor wie?

Learning & Development

Zoek je iemand om een learning & development programma op poten zetten gericht op online marketing of personal branding? Denk aan volledige leerlijnen, cursussen en individuele training. Dan kun je mij inhuren om dit voor elkaar te krijgen.

 • educatie

  Onderwijs

  Online marketing als vakgebied laten floreren binnen uw onderwijs? Ik heb ruime ervaring met het opzetten vak opleidingen, leertrajecten en modules. Allemaal gerelateerd aan online marketing natuurlijk.

 • bedrijven

  Bedrijven

  Medewerkers de mogelijkheid geven om zichzelf te ontplooien binnen online marketing? Of laten kennismaken met het vak? Dat kan allemaal. Ik maak een compleet op maat gemaakt traject voor de ontwikkeling van uw medewerkers.

 • professionals-1

  Professionals

  Wil je jezelf (door)ontwikkelen in online marketing? Wist je dat het online marketing werkveld wordt gezien als een vakgebied met veel kansberoepen? Heb je een leercoach nodig? Wil je werken aan je online personal brand?

Neem contact met me op voor gratis telefonisch consult. Let’s get started

Het is altijd fijn samenwerken met Naci. Hij weet waar hij het over heeft en samen zetten we regelmatig mooie resultaten neer!
Ugur Albayrak - Madebysens