solutions

online marketing diensten

Solutions

Online Marketing Diensten

Als freelance online marketing specialist bied ik diverse diensten aan om je online aanwezigheid een boost te geven en digitale kansen te verzilveren. Bekijk hieronder de mogelijkheden waarop ik jou kan helpen met online marketing.

 • Social_Media

  Social Media

  Jouw online aanwezigheid een boost geven met social media. Val op met Facebook, doe aan storytelling met Instagram en richt een fantastisch YouTube kanaal in. Of aan de slag gaan met Ik help je met het opzetten, beheren en vooral content creëren voor social media pagina’s.

 • zoekmachine_optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Organische vindbaarheid in Google optimaliseren met SEO. Ik voer altijd een eerst een uitgebreide zoekwoordonderzoek uit om een solide basis te vormen voor een SEO-strategie. Dan ga ik o.a. aan de slag met de technische optimalisatie, SEO copywriting, content en linkbuilding.

 • content_marketing

  Content marketing

  ‘Traditional marketing and advertising is telling the world you’re a rock star. Content Marketing is showing the world that you are one.’ Zonder bezig te zijn met ‘verkopen’ gaan we samen aan de slag met het uitrollen van een content strategie. Het doel hiermee is om je klanten binden aan de organisatie.

 • sea

  Social advertising

  Social media zijn ook te gebruiken als advertentie tool. Ik zet campagnes op binnen Facebook, Instagram, FB messenger, LinkedIn en YouTube die ervoor zorgen dat je je zakelijke doelstellingen sneller haalt.

Ik ga je helpen met online marketing. Neem nu contact op.

Delivery

De drie pijlers van mijn online marketing aanpak

 • refresh-database-1856_a6704a77-603a-45b0-925d-41498e0fb1aa

  Boosting online presence

  Ik geef jouw online aanwezigheid een boost zodat jouw online performance beter wordt. Betere zichtbaarheid binnen social media, zoekmachines en andere relevante platforms op het internet.

 • radar-signal-727_b1dcc914-3ee5-449c-941e-d4684ee50ba3

  Engaging audience

  Ik werk aan de engagement van je publiek/doelgroep. Je werkt hiermee aan je online brand wat uiteindelijk resulteert in meer conversie.

 • handshake-2819_4c48473b-74a8-4575-890d-e1824695a74c

  Samen online groeien

  Alles wat ik doe staat in het teken van samen online groeien.

Het is altijd fijn samenwerken met Naci. Hij weet waar hij het over heeft en samen zetten we regelmatig mooie resultaten neer!
Ugur Albayrak - Madebysens