Waarom Yina

 • check
  Ruime ervaring: sinds 2012 actief in de online marketingwereld.
 • check
  Heldere taal: ik ben geen internet rockstar, online ninja, digital Jedi of andere over-the-top marketing buzzwoord. Ik ben een online marketing professional en communiceer in heldere taal.
 • check
  Duurzaam: ik streef ernaar om een duurzame relatie op te bouwen om samen online te groeien.

Samen Online Groeien

 • check
  met SEO. Beter vindbaar worden op Google door het uitvoeren van SEO-strategie, technische optimalisatie, SEO-content en linkbuilding.
 • check
  met social media. Jouw online aanwezigheid een boost geven met Facebook, Instagram, LinkedIn of andere social medium. Zowel contentstrategie en uitvoering voor jouw kanaal als advertentiecampagnes.
 • check
  met content marketing. Engage your audience. Uitrollen van een contentstrategie om online reuring te maken.

Over Yina marketing

Yina bestaat uit de eerste letters van mijn achter- en voornaam. Yina staat voor creatief denken en digitaal doen.

Sinds 2012 help ik bedrijven, organisaties met hun online marketing. Ook help ik studenten en young professionals met online marketing en personal branding. Het ‘vermarkten’ van ideeën, producten en diensten zit in mijn dna. De razendsnelle ontwikkelingen binnen zoekmachines, social media, content, technologie en andere online vakgebieden als influencers marketing hebben mij vanaf het begin erg gefascineerd.

Een andere passie van me is kennis overdragen. Dit doe ik enerzijds als online marketing docent en als trainer. Ik geef les op het Rijn IJssel in Arnhem waar ik ook de opleidingen Business Online en E-commercemanager heb ontwikkeld. Een van de uitdagende learning projecten waar ik als trainer momenteel aan bijdraag is de Digitale Werkplaats van Google. Daarnaast deel ik natuurlijk veel tips en tricks via mijn eigen online marketing blog.

285-jir-59451-jj-eye-id-392497-jpeg(1)
26-jj-t-05282_2-id-140411-jpeg(1)
rawpixel-com-567026-unsplash(1)